Arrangementer på Sjælland

Stor bededag, fredag d. 13. Maj kl. 10. – SHAMANISTISK VÆRKSTED

DET KOSMISKE TRÆ og NATURENS ELEMENTER

Denne endags workshop er for mennesker, der elsker naturen og gerne vil

lære at genoprette forbindelse til dens essens. Nyde skovens helbredende

kraft, mens du arbejder med den terapeut shamanistisk praksis.

Gerardo vil undervise i at bruge den energi som naturen giver, til at helbrede vores kroppe og nære vores sjæl, gennem forbindelse med rødderne og sjælen fra Moderjord og elementerne. Der vil være øvelser og teknikker for negative energetiske mønstre og minder, for at være i stand til at genvinde egen personlige kraft og manifestere succes i liv.

Skovens magi, forfædrene og ånderne i de elementer, der bebor skoven, vil ledsage gruppen og vil skænke deres velsignelse under denne åndelige begivenhed.

Afslutningsvis modtages en særlig shamanistisk velsignelse, den vil forbinde den enkelte med en genfødsel og blomstring med naturens elementer.

Lørdag d. 14. Maj kl. 19.30 – SHAMANISTISK RITUEL MESA CEREMONI

LYKKE OG OVERFLOD

Denne shamanistiske rituelle mesa ceremoni giver deltagerne mulighed for at forbinde sig med den energi der styrker din naturlige tilstand af balance og forbereder dig på manifestationen af lykke og overflod i dit liv.

Er du tilfreds med dit liv og taknemmelig for det du har, så vil livet give dig alt hvad du behøver. Vi kan manifestere den energi, der er forbundet med overflod. Overflod bestråler med en stærk energi, som vi er nødt til at velsigne for at kunne byde den velkommen i vores liv.

Gerardo har skabt den rituelle ceremoni for lykke og overflod for alle dem, der ønsker at manifestere overflod og lykke i deres liv. Ceremonien vil hjælpe os med at forbinde os med den naturlige strøm af energi, som vi kan manifestere ved at omlægge sindets kraft mod universet gennem kraften i “mesa”. Under ceremonien vil deltagerne arbejde med lykkens gudinde og jordens energi. Ceremonien er blevet udført i århundrede, for at forbinde sig med blomstringen i livet og jordens power, til at bringe held, lykke, styrke, beskyttelse og succes til alle deltagerne.

Privat sessioner

Efter aftale

Onsdag d. 11 – søndag d. 15. maj

Se hele ceremonierne og privatsessions på www.medicinhjulet.dk

Yderlige info. og tilmelding Bente: 40 95 86 47

Vi glæder os til at se jer
Bente og Bjarne

Tilmelding til Nyhedsbrev