Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

SHAMANISTISK RITUEL MESA CEREMONI

14. maj @ 19:30 - 22:30

LYKKE OG OVERFLOD

Denne shamanistiske rituelle mesa ceremoni giver deltagerne mulighed for at forbinde sig med den energi der styrker din naturlige tilstand af balance og forbereder dig på manifestationen af lykke og overflod i dit liv.

Er du tilfreds med dit liv og taknemmelig for det du har, så vil livet give dig alt hvad du behøver. Vi kan manifestere den energi, der er forbundet med overflod. Overflod bestråler med en stærk energi, som vi er nødt til at velsigne for at kunne byde den velkommen i vores liv.

Gerardo har skabt den rituelle ceremoni for lykke og overflod for alle dem, der ønsker at manifestere overflod og lykke i deres liv. Ceremonien vil hjælpe os med at forbinde os med den naturlige strøm af energi, som vi kan manifestere ved at omlægge sindets kraft mod universet gennem kraften i “mesa”. Under ceremonien vil deltagerne arbejde med lykkens gudinde og jordens energi. Ceremonien er blevet udført i århundrede, for at forbinde sig med blomstringen i livet og jordens power, til at bringe held, lykke, styrke, beskyttelse og succes til alle deltagerne.

SHAMANISTISK RITUEL MESA CEREMONI

Detaljer

Dato:
14. maj
Tidspunkt:
19:30 - 22:30
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
medicinhjulet.dk